Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

PS förstärker teamet

Fyra nya anställda ska stärka upp PS Communication när byrån har fått flera nya kunder.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Publicerad: 30 April 2015, 04:24
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:03

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Ps Communication i Göteborg har, enligt sig själva, fått flera nya kunder under den senaste tiden. Nu förstärker byrån sitt kunderbjudande genom att nyrekrytera fyra personer.

– Vi har haft en positiv trend under hela våren som håller i sig, vilket gör att vi nu förstärker teamet med fyra nya medarbetare, säger Niclas Mellbin, regionsansvarig för PS i Göteborg, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det känns jättebra. Vi är nöjda med det senaste året och spänner bågen ytterligare för att visa att vi verkligen lever upp till vår devis som landets ledande brand experience-byrå.

De nya anställda är Jennie Engelson, som närmast kommer från A+A och blir kundansvarig projektledare, Caroline Svensson som kommer från Dedicate och Martin Renström från Ca Billqvist. Dessutom återvänder Emelie Jacobsson till PS Communication efter att ha arbetat på XperienceGroup.

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.