PS Communications Sverigechef till Chimney

PS Communication tappar sin Sverigechef när Ola Bringle går till Chimney.

På produktionsbyrån Chimney får Ola Bringle rollen som kommersiell chef, och kommer att ha det övergripande ansvar för byråns slutkundsaffär i Sverige, med kunder som bland annat H&M och Clas Ohlson.

– Efter 13 år inom event känns det sunt att testa en annan del av kommunikationsbranschen. Chimney har knackat mig på axeln några gånger i ett och ett halvt år, och vi har lärt känna varandra under den tiden, säger Ola Bringle till Dagens Media.

Ola Bringle har jobbat med film tidigare, både på Bodén & Co och PS Communications, där han byggde upp byråns filmverksamhet.

– Det var min baby på byrån. Jag ser en spännande framtid för all rörlig kommunikation, från tv till digitala kanaler i alla former, och det ska bli roligt att få vara med och påverka den utvecklingen och bygga vidare Chimneys filmverksamhet, säger han.

Enligt Chimneys vd Peter Söderlind bakgrunden till rekryteringen Ola Bringles förmåga att "driva företag framåt".

– Under tiden som Ola har lett PS Communication, har byråns omsättning och antalet anställda tredubblats samtidigt som man har breddat erbjudandet mot marknaden genom att sjösätta flera nya affärsområden inom både digital kommunikation och rörlig bild, detta är mycket imponerande, säger Peter Söderlind i ett pressmeddelande. 

Ola Bringle kom till PS Communication 2008 och har bland annat varit byråchef i Stockholm innan han blev Sverigechef för eventbyrån 2013. Innan dess jobbade han på eventbyrån Bodén & Co och hos researrangören Ving.

Dagens Media har sökt Ola Bringle.

Publicerad 2015-08-10 08.13Uppdaterad 2016-06-01 11.57

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: