Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

PS Communication marknadsför elbilsvärstingen Tesla Model S

PS Communication får uppdraget att marknadsföra elbilen Tesla Model S.


Publicerad 2015-01-16 11:46
Uppdaterad 2015-12-06 12:16

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Elbilsbolaget Tesla grundades i USA och och dess bilar säljs i hela Norden. Nu vill bolaget ta större andelar på den svenska bilmarknaden.

Som ett led i detta kommer Tesla att finnas på plats i Åre under en hel månad. Planen är att visa upp Tesla Model S, bolagets flaggskepp. Marknadsföringen kommer skötas av PS Communication.

– Den svenska marknaden är oerhört viktig för Tesla och öppningen av vår butik i Stockholm och Göteborg i april visar vår övertygelse att den svenska konsumenten är redo att köra mer miljövänligt, säger Peter Bardenfleth-Hansen, nordisk chef för Tesla Motors, i ett pressmeddelande.

PS Communication glädjs över det nya uppdraget.

– Tesla är ett extremt spännande varumärke med en produkt helt rätt i tiden, vi är både glada och stolta över att få möjligheten att arbeta tillsammans, säger Mikael Byhlin, eventchef och kundansvarig för Tesla på PS Communication, i pressmeddelandet.

Dante Thomsen

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.