Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Prisbelönta kreatörer till Nord DDB

Publicerad: 11 september 2018, 08:00
Uppdaterad: 11 september 2018, 08:00

Per Forssberg och Jack Strömer.

Nord DDB fortsätter att växa på kreatörssidan med guldäggsbelönade copywritern Per Forssberg och art directorn Jack Strömer.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBJung RelationsBerghs School of Communication

Reklambyrån Nord DDB har rekryterat frisk på senaste tiden, senast från Edelman Deportivo och Acne.

Nu ansluter Per Forssberg, som närmast kommer närmast från Jung relations där han arbetade med kunder som Ica och Svenska Spel. Desssförinnan var han på Garbergs där han stod bakom prisbelönta kampanjer för bland annat Bris, Fortum och NK. Han har även en bakgrund som regissör, tv-producent och journalist.

Ansuter gör också Jack Strömer, som kommer direkt från AD-linjen på Berghs. Innan dess har han frilansat för kunder inom mode och event och belönats i tävlingar som New York Festivals, Creativity Awards, Summit Awards och Gulltaggen. 

– Per och Jack är två skickliga kreatörer, om än i olika faser av sina karriärer. Sen råkar de vara två väldigt bra personer också vilket är minst lika viktigt. Det ska bli kul att spendera dagarna med dem framöver, säger Martin Lundgren, copywriter på Nord DDB, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.