Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag05.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Praktikertjänst till New Republic

Publicerad: 18 Januari 2012, 11:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:36

Pr-byrån New Republic växer med bland annat nya kunden Praktikertjänst.


Ämnen i artikeln:

New Republic

New Republic passade på att byta både namn och lokaler under ett händelserikt 2011. Pr-byrån hette tidigare Schubert & Jihde och startades 2010 av vd:n Olle Schubert och Karin Jihde. I fjol anslöt även Westander-kollegorna Paulo Silva, Jean-Daniel Maurin och Johannes Hylander som delägare.

New Republics första räkenskapsår 2011 slutade med en omsättning på omkring 5 miljoner kronor, vilket motsvarar en byråintäkt på ungefär 1,5 miljoner kronor per helårsanställd. Rörelseresultatet är inte fastställt ännu.

– Det går väldigt väldigt bra för oss just nu. Vi expanderar och siktar på att rekrytera fyra till fem personer till i år, säger seniorkonsulten Paulo Silva.

Efter de senaste tillskotten Ellen Olsson och Lisa Eriksson har byrån sju medarbetare. Bland kunderna finns Almega Bemanningsföretagen och Vårdföretagarna, Svenskt Näringsliv, Stim, Jämtkraft och Carl Piper.

– Vi har fått en hel del nya samarbeten under året. Det senaste är Praktikertjänst, som är Sveriges största vårdbolag. Vi ska bland annat genomföra olika seminarier regionalt om kvalitet inom vården i samarbete med Miljöpartiet, säger Paulo Silva.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

New Republic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.