Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Pistöl Agency flyttar

Publicerad: 18 november 2011, 14:42
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

Tre frågor till Zeke Tastas, grundare av Pistöl Agency, som snart flyttar till nya lokaler i en före detta porrbutik ett stenkast från Stureplan.


I dag sitter Pistöl Agency på Grev Turegatan i samma byggnad som Zeke Tastas före detta byrå Wiley and Partners, men i januari går flyttlasset till Norrlandsgatan.

– Det är cool och stor lokal på 270 kvadratmeder. Det låg tidigare en porrbutik i lokalen, men när vi såg att skylten var borta jagade vi rätt på fastighetsförvaltaren om att ta över, säger Zeke Tastas, till dagensmedia.se.

Vad fastnade ni för?

– Vi gillar ju storytelling och symbolvärden så den här lokalen passar oss. Åkestam Holst sitter högst upp i huset i de dyra lokalerna och vi sitter längst ner i källaren. Symbolvärdet är viktigt för oss.

Var den billig?

– Det är ju ett stenkast från Stureplan så det är inga billiga kvarter, men det är en hel del som ska göras på lokalen, som runkbås som ska rivas och så där.

Hur många blir ni i lokalen?

– Vi sitter med Dirty Butterfly så från start är vi tolv personer, men tanken är att vi ska växa i lokalerna. Vi har ju bara varit igång i drygt ett halvår, men det går rätt bra så vi ska anställa ett par till. Vi kommer att vara sju i februari.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.