Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Pia Grahn blir vd på Damn Good Agency

Publicerad: 18 December 2015, 10:48
Uppdaterad: 18 December 2015, 10:52

Pia Grahn går till Damn Good Agency.


Efter mindre än sex månader som vd på pr-byrån Grayling lämnade Pia Grahn i juni tjänsten. Nu står det klart att hon blir vd och delägare i reklambyrån Damn Good Agency.

– Vi startade Damn Good Agency för tre år sedan och idag är vi ett grymt bra gäng där våra kreativa och rutinerade kreatörer spelar en central roll. Nu vill vi ta nästa steg i byråns utveckling och har därför rekryterat Pia som ny vd och delägare. Vi har pratat under en längre tid och med Pia får vi en härlig person, ett bra ansikte utåt för byrån och ett större kunnande inom pr. Detta sammantaget blir viktigt för att ta Damn Good Agency till nästa nivå, säger Claes af Burén, idag vd på Damn Good Agency, i ett pressmeddelande.

Pia Grahn tar över som vd efter årsskiftet.

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med Claes och gänget på Damn Good Agency. Byrån har en unik profil då man trots sin tajta organisation kombinerar reklam, pr, digitalt, media, event och sponsring under ett och samma tak, vilket känns kundvänligt, modernt, snabbfotat och smart. Och efter att ha jobbat på internationella nätverksbyråer i många år, är det extra roligt att kliva in i en svensk, partnerägd byrå, säger Pia Grahn i pressmeddelandet.

Damn Good Agency har idag cirka 15 anställda.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.