Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

PHD rekryterar från Zenith

Publicerad: 8 december 2016, 09:26
Uppdaterad: 8 december 2016, 09:26

"Jag ser fram emot att börja på PHD, det känns som att komma hem igen. Omnicom är på många sätt ett fantastiskt nätverk med mycket talangfulla personer", säger Alexandra Nyholm.

Alexandra Nyholm rekryteras till rollen som Client Service Director på PHD.


Ämnen i artikeln:

PHDZenith Media

Med fokus på visionen om att "leverera kommunikation i världsklass" så har PHD nu rekryterat Alexandra Nyholm som Client Service Director.

Hon kommer senast ifrån rollen som Client Service Director på Zenith Media där hon ansvarat för byråns större kunder, och har tidigare arbetat många år inom Omnicom Media Group. Då som Business och Account Director med ansvar för kunder så som Coop, Orkla, Henkel Norden, Apple, Sony och Carlsberg.  

– Jag ser fram emot att börja på PHD, det känns som att komma hem igen. Omnicom är på många sätt ett fantastiskt nätverk med mycket talangfulla personer. Det finns spännande planer och ambitioner och den resa man är ute på ser jag fram emot att få vara med och driva, säger Alexandra Nyholm i ett pressmeddelande.

Alexandra Nyholm kommer att ingå i PHDs ledningsgrupp och tillträdde sin tjänst den 5 december.

– Utgångspunkten i vår rekryteringsprocess är vår värdegrund. Vi som arbetar på PHD definieras av att vi är öppna, modiga och nyfikna. Det är ett coolt och framgångsrikt sätt att attrahera talang på. Och Alexandra passar väl in på alla punkter, kommentarar vd Frida Lundh.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PHDZenith Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.