Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

PHD etablerar sig i Göteborg

Publicerad: 31 mars 2015, 06:57
Uppdaterad: 4 mars 2016, 12:31

Mediebyrån PHD öppnar kontor i Göteborg och rekryterar från OMD.


Ämnen i artikeln:

PHD

Syftet med etableringen i Göteborg är främst att komma närmare och stärka samarbetet med befintliga kunder i Väst- och Sydsverige. Ansvarig för det nya kontoret blir Julia Kronberg, som tidigare jobbat på OMD i Göteborg.

– Vi fick in en del kunder som sitter i Göteborg med omnejd. Nu kommer vi närmare dem, men vi ser också potential att växa här med fler kunder, säger hon, till Dagens Media.

– Branschen ser lite annorlunda ut här än i Stockholm, det är inte lika pitchtungt i Göteborg utan mycket baserat på relationer och kontakter. vi har märkt at vi har ett erbjudande som tilltalar många företag där vi inte jobbar så traditionellt i silos utan samverkar mellan discipliner.

Vad var det som fick dig att vilja ta uppdraget som byråchef?

– Dels är det en ny roll för mig där jag går från kundansvarig till att också ha byråansvaret. Dels fick vi in de här kunderna som var otroligt spännande och hade jätteroliga utmaningar, säger Julia Kronberg.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PHD

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.