PHD anställer Håkan Gustafsson

Håkan Gustafsson till PHD.

PHD anställer Håkan Gustafsson, tidigare på Carat, som strategi- och planeringsdirektör.

Mediebyrån PHD rekryterar Håkan Gustafsson från Carat. Han har en lång erfarenhet från både mediebyråer och annonsörer, med olika roller hos Dentsu Aegis och GroupM, både i Sverige och USA. Bland annat som mediedirektör för stora annonsörer som Procter & Gamble, Samsung och 3.

Hos PHD kommer Håkan Gustafsson ansvara för att integrera Insight, Creative och Mark-Tech-teamen för att ytterligare stärka PHD som fullservicebyrå på marknaden.

– Håkans breda erfarenhet kommer att bidra till att ytterligare integrera hela sortimentet av specialteam vi har under vårt tak. Vi har tidigare arbetat tillsammans på Samsung och jag vet att hans huvudansvar är att balansera strategiska och prestationsbaserade ingredienser. Håkan delar de experimentella och innovativa värdena som PHD bär, säger PHDs vd Adam Fors i ett pressmeddelande.

Håkan Gustafsson kommenterar:

– Att sätta strategi och planering i förarsätet har alltid varit en del av PHDs dna. Tillsammans med en kultur som aktivt sysslar med samarbete och laganda. Det är enastående.

Amanda Törner

Reporter

Publicerad 2018-09-24 12.49Uppdaterad 2018-09-25 05.42

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: