Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Paues Åberg expanderar till Skåne

Publicerad: 1 juni 2016, 07:20
Uppdaterad: 1 juni 2016, 07:23

Paues Åberg öppnar kontor i Helsingborg med målet att bli ledande aktör i Öresundregionen.


Paues Åberg startade 2013, och sedan dess har byrån växt till 19 konsulter i Stockholm. Nu öppnar man kontor även i Helsingborg, med målet att fortsätta växa och etablera sig som en ledande aktör i Öresundsregionen. 

– Vi upplever att allt fler företag och organisationer på den skånska marknaden efterfrågar kvalificerad rådgivning och genomförandestöd. Det handlar om att förstå hur den egna verksamheten påverkas av politiska processer och beslut och om att genom kommunikation bygga relationer med omvärlden, säger Philip Lerulf som är ansvarig för verksamheten i Skåne, i ett pressmeddelande.

Paues Åbergs kunder finns i första hand inom politiskt reglerade branscher, och i verksamheter som ofta granskas av media och allmän opinion.

Utvecklingen i Öresundsregionen präglas av en snabb befolkningstillväxt vilket byrån menar skapar behov av en fördjupad dialog mellan politik, näringsliv och media. Paues Åberg ser en växande marknad för uppdrag inom bland annat infrastruktur, bygg och fastigheter. 

– Ett uppmärksammat projekt som vi nyligengenomförde är  Infrastrukturkommissionen. På uppdrag av åtta stora aktörer inom infrastruktur fungerade byrån som projektledare och sekretariat för den kommission som tog fram förslag och skapadedialoger kring finansiering av ny infrastrukturbland annat ett förslag om en ägarväxling av Öresundsbron. Det är ett mycket bra exempel på hur vi kan hjälpa till med både de övergripande strategierna och med det praktiska genomförandet, fortsätter Philip Lerulf.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev