Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Patchwork öppnar i Oslo

Danska byrån Patchwork med fokus på sociala medier öppnar kontor i Norge för att möta efterfrågan bland svenska kunder med verksamhet i grannlandet.

Helen Preutz


Publicerad: 14 Augusti 2013, 08:48
Uppdaterad: 06 December 2015, 13:38

Ämnen i artikeln:

Patchwork

Ungefär ett år efter att Patchwork slog upp portarna till Stockholmskontoret är det dags för den danska byrån att erövra nästa nordiska grannland.

Den 1 september öppnar Oslokontoret där man kommer att erbjuda kunder hjälp med att optimera sin marknadsföring i sociala medier. Särskilt riktar man sig till svenska kunder med verksamhet i Norge.

– Norge ligger lite steget efter Sverige vad gäller sociala medier. Därför börjar man nu märka, som många gjort här, att enbart sociala medier-kampanjer inte ger speciellt mycket resultat. Det gäller att skapa en långsiktig och daglig dialog med sina intressenter. Då lyckas även de enskilda kampanjerna mycket bättre, säger Emma Blom, vd på Patchwork Sweden i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Patchwork

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.