Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Pack Train vinner uppdrag för bussjätte

Publicerad: 5 april 2016, 05:37
Uppdaterad: 5 april 2016, 05:45

Nettbuss är Norges motsvarighet till SJ. Pack Trains uppdrag gäller den svenska marknaden.

Sponsringsbyrån Pack Train inleder ett samarbete med bussjätten Nettbuss Express.


AT


Uppdraget för Nettbuss Express innefattar en varumärkesgenomlysning och framtagande av en strategisk kommunikationsplattform – som ska ligga till grund för Nettbuss Express interna och externa kommunikation för varumärkena Nettbuss Express och Nettbuss Bus4you.

– Vi har sett ett allt större behov av en stabil strategisk plattform att luta oss mot. Vi vill också veta mer om vad våra gäster tycker om oss och vilka intressen de har, vilka värderingar som är viktiga för dem. Vi kände från första början ett stort förtroende för personerna bakom Pack Train. Deras filosofi om hur vi ska utveckla detta tillsammans föll väl in med vad vi eftersökte, säger Mats Johansson, vd på Nettbuss Express, i ett pressmeddelande.

Den strategiska plattformen kommer även fungera som ett styrverktyg för framtida företagssamarbeten, sponsringsåtaganden samt för Nettbuss Express pr-arbete.

– Vi är väldigt stolta över att Nettbuss gett oss förtroende att utforma bolagets kommunikationsstrategi. Det som är mest intressant är att de vill säkerställa sin egen identitet och matcha bolagets värderingar med målgruppens innan de kliver in i olika samarbeten, vilket är helt i linje med vår filosofi. Det kommer skapa rätt förutsättningar för all marknadskommunikation oavsett kommunikationsdisciplin, säger Ulf Björnemark, vd på Pack Train, i pressmeddelandet.

Uppdraget gick till Pack Train utan ett pitchförfarande. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev