Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

OTW inspirerar med ny kund

Publicerad: 22 augusti 2011, 10:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Uppdragspublicisten OTW har vunnit uppdraget att producera kartongtillverkaren Iggesund Paperboards kundtidning Inspire.


Ämnen i artikeln:

OTW

Iggesund Paperboard gör premiumkartonger som används både i förpackningar samt i den grafiska industrin.

Inspire, som har funnits sedan 1998, är bolagets kundtidning och ges ut på franska, tyska, engelska, svenska och kinesiska. Målgruppen är kreatörer inom förpackningsbranschen.

Nu har alltså OTW vunnit uppdraget att producera Inspire, som tidigare gjordes av Appelberg Publishing Group.

– Vi är övertygade om att OTW genom sitt breda erbjudande inom redaktionell kommunikation är rätt partner för Iggesund och Inspire, säger Carlo Einarsson, marknadschef på Iggesund i ett pressmeddelande.

Inspire kommer ut tre gånger per år och har en upplaga på 20 000 exemplar.

– Den är en viktig del av vår kommunikation och OTW presenterade ett attraktivt upplägg för tidningens fortsatta utveckling, säger Elisabeth Östlin, chefredaktör och projektledare på Iggesund.

Det första OTW-producerade numret av Inspire kommer ut i oktober i samband med förpackningsmässan Luxe Pack Monaco.

– Iggesund är en spännande och fascinerande kund som vi är mycket stolta över att få jobba med. Vi på OTW får förmånen att jobba med ännu ett anrikt svenskt företag som är ledande på en internationell marknad, säger Gustav Vidlund, redaktionell utvecklare på OTW.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News