Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ottoboni värvar CP+B-chef

Publicerad: 29 januari 2013, 07:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:57

Daniel Miari, tidigare partner och operativ chef på CP+B Europe, går till konkurrenten Ottoboni. Därmed drabbas CP+B Europe av ännu ett avhopp.


Ämnen i artikeln:

OttoboniCP B Europe

Daniel Miari var med och grundade den digitala byrån Daddy, som 2009 blev en del av CP+B Europe.

Där har han varit partner och operativ chef – fram till nu.

– Det är otroligt glädjande att välkomna Daniel. Daniel kommer att bli ett fantastiskt tillskott och kommer att förstärka vår digitala nivå ytterligare med sin spetskunskap inom digital strategi, affärsnytta och interaktiv marknadsföring, säger, Johan Setteryd, byråchef på Ottoboni Göteborg, i ett pressmeddelande.

CP+B Europe har drabbats av flera avhopp den senaste tiden. I slutet av december slutade Magnus Brodd för att i stället gå till Volvo Cars, och dessförinnan lämnade Kristian Jörgensen byrån för att bli vd på SCP Göteborg.

Avhoppen har kommit efter att det stod klart att CP+B Europe tvingades säga upp tre kreatörer på grund av arbetsbrist, däribland Ulrika Good, som gick till CP+B i april 2011 från Goss.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OttoboniCP B Europe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.