Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Örebro läns landsting söker reklambyråer

Publicerad: 9 April 2013, 04:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

Upp till sex reklambyråer kan bli aktuella i Örebro läns landstings satsning på samordning av kommunikationsarbetet.


– Vi vill ta ett helhetsgrepp när det kommer till kommunikation och marknadsföring. I dag jobbar våra förvaltningar ganska självständigt med det. Nu vill vi samordna arbetet internt med externa leverantörer, säger Karin Wettermark Johnsson, kommunikationsdirektör på Örebro läns landsting till Dagens Media.

Landstinget söker reklambyråer som kan ta uppdrag på två nivåer. På nivå ett söker de en fullservicebyrå med fokus på strategisk kommunikation och på nivå två söker de byråer för enklare produktioner.

– Man vet aldrig hur många som lämnar anbud till upphandlingen, men då vi är ett stort landsting ser vi att det finns ett behov för minst tre byråer, gärna tre på varje nivå, säger Karin Wettermark Johnsson.

Den uppskattade budgeten för kommunikation- och marknadsföringssatsningen är i dagsläget sex miljoner, ramavtalet förväntas starta i juni 2013 och kommer att löpa i två år. Om alla parter är överens efter avtalstidens slut kan avtalet komma att förlängas med ytterligare två år.

Frida Wickberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.