Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Open tar reklamveteran från Lowe

Publicerad: 3 april 2014, 09:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

Håkan Fagerstedt blir cd på Open Communications.


Håkan Fagerstedt lämnar Lowe Brindfors och blir ny creative director för varumärkesbyrån Open Communications.

Han kommer jobba tillsammans med grundaren David Gray och vd Gunilla Lundström för att utveckla Open och erbjudandet till kunderna, meddelar byrån.

– Vi letade efter någon med stor internationell erfarenhet, kreativ ledarkompetens och ett skarpt öga för grafisk design – egenskaper som han har i överflöd. Det här är ett viktigt steg i vår strategi, säger Gunilla Lundström, i ett pressmeddelande.

Open Communications grundades 2001, med syftet att kombinera skandinavisk design och engelskspråkig varumärkeskommunikation, för att kunna arbeta med svenska varumärken på en internationell marknad. Bland kunderna finns Sandvik och Ericsson.

Håkan Fagerstedt har började på Lowe Brindfors på 90-talet. I början av 2000-talet drev han egna byrån The Duffy Agency i Malmö, innan han återvände som ad till Lowe Brindfors 2004. Han har även jobbat på Hall Cederquist Y&R i Amsterdam.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.