Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Open rekryterar från Grow

Publicerad: 16 Oktober 2012, 04:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

Varumärkesbyrån Open Communications växer med tre seniora rekryteringar.


Open, som främst jobbar med internationella kunder med verksamhet på flera marknader, har rekryterat projektledaren Henrik Sund, produktions- och projektledaren Maria Berglund och ad:n David Levin.

Henrik Sund har tidigare jobbat med varumärken som Saab, Habo och Electrolux på Lowe Brindfors och Grow. Maria Berglund har jobbat med den svenska paviljongen på världsutställningen i Korea, och har tidigare jobbat med Stockholms varumärke Capital of Scandinavia.

David Levin är fotograf och ad och kommer till Open efter fem år på Grow.

Open har sedan relativt kort tid tillbaka dessutom en ny vd i Gunilla Lundström, som även är delägare i byrån. Hon jobbade tidigare på Gyro, och har jobbat åtta år med Capital of Scandinavia.

– Gunilla har en stark internationell bakgrund och har arbetat med komplexa organisationer över hela världen, vilket stödjer och bygger vårt erbjudande mycket väl, säger Open Communications grundare och delägare David Gray i ett pressmeddelande.  

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.