Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Onoffs miljonskulder till IUM och King

Publicerad: 30 augusti 2011, 07:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:00

Onoffs konkursbo har skulder på över en halv miljard kronor. Bland fordringsägarna finns byråerna IUM och King, kan dagensmedia.se berätta.


Ämnen i artikeln:

KingIUMOnoff

Nu är konkursbouppteckningen klar efter Onoffs konkurs i juli. Den visar att bolaget har skulder på 571 miljoner kronor och tillgångar på 221 miljoner kronor.

Dagensmedia.se kunde vid Onoffs konkurs avslöja att hemelektronikjätten var mitt uppe i ett strategi- och positioneringsarbete tillsammans med King, som inledde ett samarbete med bolaget i våras. Reklambyrån finns nu bland fordringsägarna och skulden uppgår till 532 075 kronor.

En av Onoffs större skulder är till mediebyrån IUM. Den omfattar ett belopp på 3 783 544 kronor.

I konkursbouppteckningen finns flera mediebolag som också vill ha betalt för sina produkter och tjänster. Onoff har bland annat skulder till sökbolagen Keybroker och Klikki på cirka 164 000 kronor respektive 148 000 kronor. Skulden till mobilbyrån Mobiento uppgår till 221 000 kronor.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

KingIUMOnoff

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News