Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Onemotion IMC till Göteborg

Publicerad: 5 September 2014, 07:47
Uppdaterad: 11 Maj 2016, 09:24

Kommunikationsbyrån expanderar med kontor i Göteborg.


Nästa vekca öpppnar kommunikationsbyrån Onemotion IMC kontor på Drottninggatan i Göteborg. Det kommer att ledas av Niclas Wejrot, som är uppvuxen i Göteborg och länge arbetat vid Stockholmskontoret.

Etableringen är en strategisk satsning med syfte att komma närmre befintliga kunder i södra Sverige och växa ytterligare i regionen. Lokala kunder som Onemotion IMC arbetat med i regionen redan idag är bland annat Estrella, General Mills, Komplett och Innebandy-VM, skriver byrån i ett pressmeddelande.

– Det känns underbart att äntligen få återvända till mitt älskade Göteborg. Jag tar med mig åtta års samlad kunskap från såväl kund som byråsidan för att starta upp ett lokalt kontor här i Göteborg med såväl strategisk som operativ kommunikationskompetens och bygga ett närmre samarbete med både befintliga och nya affärskontakter, säger Niclas Wejrot i pressmeddelandet.

Initialt kommer Göteborgskotoret ha fyra anställda och låna resurser från Stockholm vid behov.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.