Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Omnicom lanserar ny byrå

Publicerad: 13 Februari 2018, 08:07
Uppdaterad: 13 Februari 2018, 08:07

USA-byrån Hearts & Science öppnar upp i Sverige.


Mediebyrån Hearts & Science grundades 2016 i USA, nu lanserar Omnicom Media Group byrån i Sverige. I och med lanseringen blir Hearts & Science Omnicoms tredje byrå.

Att ta sig in på den svenska marknaden är ett steg i ledet att expandera i Europa, där man just nu har kontor i bland annat Storbritannien och Tyskland.

– Vi har ett fantastiskt momentum med Hearts & Science och expansionen i Europa är ett naturligt nästa steg för oss, säger Scott Hagedorn global vd för Hearts & Science, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Sverige är en viktig marknad för oss givet hur digitalt och teknisk framåtlutande de svenska konsumenter är. Detta i kombination med att Omnicom Media Group i Sverige står för en imponerande tillväxt och innovationskraft gör det fullt logiskt för oss att lansera Hearts & Science även här.

I samband med Heart & Sciences intåg på den svenska marknaden utnämns Björn Lindgren till COO för byrån i Sverige. Han kommer senast från en tjänst som strategichef för PHD.

– Med Hearts & Science har vi nu tre ledande byråer i Sverige som hjälper våra kunder med frågor kring strategi, media, innehåll, kommunikation, data och teknik, och vi fortsätter investera, bygga & strukturera oss i snabbare takt än marknaden. Hearts & Science är ytterligare ett steg för OMG att agera distruptivt och framåtlutat, säger Ali Tajbakhsh, koncernchef för Omnicom Media Group, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.