Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Olle Axelsson till Narva

Olle Axelsson, senast kommunikationsdirektör på Coop, går till Narva.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 08 Februari 2017, 08:54
Uppdaterad: 08 Februari 2017, 08:54

Ämnen i artikeln:

Coop

Olle Axelsson blir senior rådgivare på Narva. På bild Johan Molander till vänster och Daniel Bergsten till höger om Olle Axelsson. Foto: Press

Från och med i vår blir Olle Axelsson, tidigare kommunikationsdirektör på Coop, senior rådgivare på Narva.

Olle Axelsson har haft en rad tunga roller under sin karriär. Han har haft ansvaret för kommunikation på koncernledningsnivå i svenska industriföretag som Volvo Cars, Saab Automobile coh Svenska Spel.

Han har även haft ledande befattningar inom kommunikation hos General Motors, Boliden och Trelleborg samt styrelseuppdrag i verksamheter i anslutning till dessa industriföretag.

– Jag gillar verkligen Narva. Det är en kommunikationsbyrå med höga ambitioner som utvecklas snabbt och med ett väl utvecklat tänk runt värderingar som är en så viktig del idag i all företagssamhet. Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Narva som kund och har lärt känna många inspirerande och leveranssäkra medarbetare, säger Olle Axelsson, i ett pressmeddelande.

Narvas managing partner, Johan Molander, kommenterar:

– Vi ser fram mot att jobba med Olle Axelsson som är ett av Sveriges mest respekterade kommunikationsproffs. På Narva kommer han att arbeta med strategisk rådgivning och handfast jobb med våra kunders utmaningar.

Ämnen i artikeln:

Coop

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.