Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Occasion värvar PS Communications grundare Patrick Walldén

Publicerad: 31 Maj 2017, 09:31
Uppdaterad: 31 Maj 2017, 09:39

PS Communications grundare Patrick Walldén är Occasions senaste tillskott.

Med hjälp av PS Communications-chefen Patrick Walldén vill Occasion vill bli "Nordens bästa byrå".


Patrick Walldén är grundare av PS Communications där han även fungerar som operativ chef. Nu lämnar han byrån för att bli senior partner och client service director på Occasion.

– Vi är mycket nöjda över denna rekrytering. Patrick kommer tillföra värdefull kompetens till vår organisation om hur vi kan utvecklas inom brand experience-segmentet. Målet med Occasion är att samla de bästa i branschen i vårt lag och Patrick hör definitivt dit, säger Fredric Holmgren operativ chef på Occasion, i ett pressmeddelande.

Occasions vd Mattias Trotzig säger i en kommentar att han har stor respekt för den resa Patrick Walldén gjort med PS Communication.

– Han har byggt det största byrånätverket inom event i Norden. Med Patrick i vårt team här på Occasion kommer vi att kunna förena det bästa av olika världar.

Patrick Walldén kommenterar det nya jobbet följande:

– I många år har jag och Mattias varit konkurrenter. Vi vet båda att det krävs hårt jobb för att nå framgång i vår bransch. Nu ser vi fram emot att lära oss av varandra och förena det bästa av våra olika erfarenheter och nätverk. Min roll blir att jobba med affärsutveckling för byrån och att hitta sätt att bredda affären, utveckla både befintliga och nya kunder.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.