Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Occasion och PS byter personal

Publicerad: 20 Augusti 2015, 07:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

UPPDATERAD. Tre medarbetare lämnar Occasion för PS Communication, som får ny vd.


Eventbyrån Occasion anställer Caroline Ekstrand och Anna Öberg från PS Communication.

Caroline Ekstrand kommer att ta över rollen som chef över produktionsavdelningen och Anna Öberg får rollen som kundansvarig projektledare.

– Vi lever i en rörlig bransch där kompetensbehovet skiftar över tid. Det känns otroligt kul att Caroline, Nathalie och Anna börjar hos oss. Det är tre mycket kompetenta personer som kommer att lyfta Occasion, säger Mattias Trotzig, vd för Occasion.

Samtidigt går Occasions byråchef Marie Lasota till PS Communication som Managing Director, tillsammans med Occasions tidigare controller och delägare Pia Möller, som kommer befinna sig på ekonomisidan.

Även Anna Pesula går över till PS Communication, där hon blir kundansvarig.

Det var i förra veckan som Dagens Media kunde berätta att PS Communication tappar sin vd Ola Bringle. Nu ersätts han alltså av Marie Lasota, som värvas från konkurrenten Occasion där hon varit delägare.

Marie Lasota har tidigare jobbat som eventchef på både IBM och dåvarande Posten. Sedan 2011 har hon varit byråchef på Occasion.

– Att ha varit på både kundsidan och byråsidan är ganska unikt. Jag är väldigt glad över att vi hittat Marie, Pia och Anna – det är alltid en utmaning att hitta seniora personer, säger Patrick Walldén, grundare av PS Communication.

Vilket uppdrag har Marie Lasota?

– Hon ska jobba med en fortsatt integration av våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Hon är också duktig inom corporate events, där vi vill bli duktigare. Och dessutom handlar uppdraget om att öka lönsamheten och kundnöjdheten.

På Occasion har Marie Lasota haft ansvar för cirka 30 personer. Nu ska hon leda en styrka på ungefär 100 personer.

– En av Maries styrkor är att lyfta människor. Hon kommer att jobba mycket med coachning av personalen och att höja trivselnivån.

Patrick Walldén ska å sin sida att fokusera mer på koncernchefsrollen inom Xperiencegroup, där PS Communication ingår.

– Jag är fortfarande Nordenansvarig och jobbar också med mina kunder. Men jag kommer att få mer tid över till en massa spännande utmaningar inom gruppen.

Occasion anställer även Nathalie Lundberg från Minnesota som blir projektledare.

– Occasion är inne på sitt bästa år och har en tillväxt på runt 30 procent. Vi har kontrakterat flera stora konton och har flera nya intressanta nyckelrekryteringar på gång. Vi skall anställa ytterligare fem personer under hösten, säger Mattias Trotzig.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.