Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nytt erbjudande från M&C Saatchi

Publicerad: 8 Oktober 2015, 11:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:26

Anna Trygg blir ansvarig för nya satsningen inom CRM och content.


Ämnen i artikeln:

M C Saatchi

M&C Saatchi kommer nu med ett nytt erbjudande inom CRM, lojalitetsprogram, analys, strategi och produktion av content.

Erbjudandet skapas, enligt ett pressmeddelande, för att möta en ökad efterfrågan och för att säkerställa både kvalitet och kreativ höjd i kommunikationen i kundernas relationer.

Ansvarig för satsningen blir Anna Trygg, tidigare strateg och projektledare på Kaplan RM.

– Genom kundinsikt i världsklass, engagerade kundupplevelser och smarta strategiska, kreativa och tekniska lösningar kommer vi kunna skapa ännu bättre mätbart resultat, och göra det enkelt för våra kunder att vidareutveckla sina kundrelationer, säger Anna Trygg i pressmeddelandet.

Med i teamet finns copywritern Laura Buckenham, som närmas kommer från Londonbaserade LIDA, årets activation- och CRM-byrå i England de senaste två åren.

– Vi kunde inte vara mer nöjda med Anna och Laura i vårt växande team på Skeppsbron. De representerar några av de allra bästa talangerna i Skandinavien och kommer att göra en stor skillnad för våra kunder genom sin energi, affärsförståelse och kreativa höjd, säger Bjarte Eide, vd för M&C Saatchi i Stockholm, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

M C Saatchi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.