onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nystartade agenturen lockar tunga namn

Publicerad: 20 november 2017, 15:24
Uppdaterad: 20 november 2017, 15:44

Så ska Albatros Agency hjälpa Peter Birro, Denise Rudberg och Måns Herngren.


Albatros Agency beskriver sig själva som en ny agentur för regissörer och manusförfattare inom film och tv, som hjälper till att förhandla uppdragsavtal och jobba med paketering av film- och tv-projekt.

Grundarna Martina Österling och Elin Sandström Lundh har sedan tidigare en mängd erfarenhet inom branschen. Bland annat har Martina Österling jobbat med filmdistribution på Magnolia Pictres i New York, där hon haft hand om inköp av rättigheter till film- och tv.

Elin Sandström Lundh har bland annat jobbat som produktionschef på Pocket Entertainment och utvecklingschef samt exekutiv producent på Anagram Pocket.

I sin rekrytering till den nya agenturen har man landat flera olika toppnamn. Peter Birro, Mikaela Bley, Denise Rudberg, Henrik Hellström och Måns Herngren är några av namnen man tecknat avtal med.

Martina Österling säger i ett pressmeddelande:

– Vi kommer att fungera som deras affärspartner och jobba strategiskt med deras karriär och målsättningar. Att förhandla avtal är något vi båda brinner starkt för och har lång erfarenhet av, men vi kommer också jobba nära branschen och aktivt skapa nya möjligheter åt våra klienter både i Sverige och internationellt.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev