Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nye Kreab-bossen: "Jag är taggad och fylld av energi"

Publicerad: 23 April 2013, 07:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

För Dagens Media berättar Johan Hallsenius om den nya rollen som Sverigechef på pr-jätten Kreab Gavin Anderson.


Ämnen i artikeln:

KreabKreab Gavin Anderson

– Det känns jätteroligt, jag är taggad och fylld av energi, samtidigt är jag ödmjuk inför utmaningen. Det är ett otroligt kompetent gäng att leda, säger Johan Hallsenius till Dagens Media.

Tidigare i dag berättade Dagens Media att Johan Hallsenius tar över rollen som Sverigechef för Kreab Gavin Anderson. Enligt Johan Hallenius blir den största utmaningen att möta kundernas ständigt förändrade behov. 

– Globalisering, politiska beslut och teknikutveckling påverkar våra kunders behov, och det kan gå fort. Om vi ska fungera som de bästa rådgivarna måste vi vara erfarna och ha en bredd i vår kompetens.

Kommer du förändra något på Kreab?

– Jag kommer att införa någon förändring, men inget revolutionerande. Finns en del grejer att göra men det vill jag ta med mina medarbetare först. Stockholms verksamheten fungerar redan bra, så det finns ingen anledning till någon större förändring.

Johan Hallsenius tar över efter Bengt Ludvigsson som blir globalt ansvarig för byråns varumärkesutveckling, positionering och marknadsföring.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

KreabKreab Gavin Anderson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.