Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ny ledning för Gullers Grupp

Publicerad: 17 April 2018, 11:02
Uppdaterad: 17 April 2018, 11:04

Gullers Grupps nya operativa ledning: Johan Yilmaz, Hemming Lindell och Ing-Marie Olofsdotter. Foto: Pressbild

Gullers Grupp organiserar om i ledningen och en trio bestående av Ing-Marie Olofsdotter, Hemming Lindell och Johan Yilmaz tar över det operativa ledarskapet.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

För snart ett år sedan meddelade Gullers Grupps vd Hans Gennerud styrelsen att han ville ta ett steg åt sidan för att öppna för en organisation som kan säkra kvalitet i tillväxt.

Styrelsen har enligt ett pressmeddelande sedan dess utrett frågan och i slutet av förra veckan presenterades den nya organisationen för medarbetarna.

Den nya organisationen innebär ett delat operativt ledarskap där tre personer kommer att ansvara för varsin process – organisation, försäljning och innovation. Dessa tre personer blir Ing-Marie Olofsdotter, Hemming Lindell och Johan Yilmaz.

– Vår resa de senaste åren har varit häpnadsväckande. På några år har vi gått från 50 till 160 medarbetare. Nu ska vi ta nästa steg. Vi har långt ifrån växt färdigt och måste anpassa organisationen för att klara av det med de höga kvalitetskrav vi och våra kunder ställer på oss, säger Hans Gennerud i ett pressmeddelande.

Ing-Marie Olofsdotter får en roll som chief operating officer och blir ansvarig för Gullers Grupps organisation, tillika vd. Hon kommer närmast från rollen som kommunikationschef på Svenska kyrkan.

Hemming Lindell blir chief sales officer och ansvarig för Gullers Grupps kundrelationer och affärsutveckling. Han är mångårig medarbetare på Gullers Grupp och har de senaste åren varit vice vd.

Johan Yilmaz blir chief innovation officer och ansvarig för Gullers Grupps utvecklingsarbete. Han är creative director på Gullers Grupp sedan 2013.

Nuvarande vd Hans Gennerud kommer att finnas kvar på Gullers Grupp som ordförande i partnerkollegiet, den grupp av medarbetare som äger företaget, där han kommer att fortsätta att arbeta med företagets tillväxt genom exempelvis förvärv. Han kommer också att ha en konsultroll där han jobbar med ett antal stora kunder.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.