Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ny kund till TBS Mediabyrå

Publicerad: 14 december 2012, 12:17
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:01

Teknik- och elektronikkedjan Conrad väljer TBS Mediabyrå.


Ämnen i artikeln:

TBS Mediabyrå

Efter en mediebyråupphandling har Conrad, en av Europas ledande detaljhandelskedjor inom teknik och elektronik, valt TBS Mediabyrå som partner i Sverige.

– Conrad är en mycket spännande uppdragsgivare som vi har fått till Malmökontoret och det ska bli väldigt kul att få vara delaktig i att utveckla dem ytterligare i Sverige, säger Pier Zigante, byråansvarig på TBS i Malmö i ett pressmeddelande, som också blir projektledare för Conrad.

Conrad Elektronik Norden AB är ett dotterbolag till Conrad Electronic. Koncernen omsätter runt 30 miljarder kronor och har 3000 anställda.

– Vi ser framemot att få jobba med TBS vid denna spännande tid i vår varumärkesutveckling. TBS stora erfarenhet av att arbeta med liknande företag i kombination med deras förståelse för de utmaningar vi står inför gör dem till en stark partner, säger Andreas Malberg, skandinavisk marknadschef på Conrad.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

TBS Mediabyrå

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.