Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ny kund till Guts & Glory

Publicerad: 22 maj 2015, 04:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:00

Öresundskraft väljer Guts & Glory för att skapa säljande kommunikation.


Efter en längre upphandling där drygt tio byråer medverkade har energibolaget Öresundskraft valt Malmö-byrån Guts & Glory som reklambyrå.

– Det är fantastiskt roligt att landa en så spännande kund som Öresundskraft. Det händer så enormt mycket i energibranschen just nu. Särskilt kul var det att se en upphandling som var så noggrant och metodiskt uppbygd och där man verkligen fokuserade på att lära känna byrån på djupet, säger Niclas Nilsson, vd och kundansvarig på Guts & Glory, i ett pressmeddelande.

Under upphandlingen tittade Öresundskraft bland annat på byråernas affärsmässighet, kreativitet, förmåga att skapa säljande kampanjer och hur de förklarade komplicerade produkter på ett enkelt sätt.

– Vi är inne i en spännande fas i bolaget just nu och vi behöver kommunikation som är både säljdrivande och varumärkesbyggande, samtidigt som den ska beröra konsumenterna. Just den typen av kommunikation ser vi som en av Guts & Glorys stora styrkor, säger Ulrika Wennerberg Norvenius, kommunikationschef på Öresundskraft, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.