Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Notified startar verksamhet i Åre

Publicerad: 31 Oktober 2016, 07:34
Uppdaterad: 31 Oktober 2016, 07:39

Notified expanderar till Åre tack vare närheten till Östersund och andra tillväxtstäder i Norrlands-trakten.


Omvärldsbevakaren Notified valde i början av 2016 att göra flertalet större satsningar, som bland annat innebar flera uppdateringar i verktyget, utveckling i produktportföljen samt anställning av flera nya medarbetare.

Bland annat rekryterades Christian Mannheimer med syftet att utöka Notifieds verksamhet genom både expansion och samarbete med återförsäljare.

Danmark blev första steget och Åre är nu det andra.

– Åre är en väldigt spännande och händelserik ort med närhet till Östersund där det händer mycket, men även till många av våra redan befintliga kunder samt partners i Norrland. Kortare avstånd till kunder och partners behövs för att vi ska kunna ge den mest optimala servicen som vi blivit kända för i branschen. Dessutom är Norrland en fantastisk spännande plats att fortsätta vår tillväxtresa på, säger Christian Mannheimer i ett pressmeddelande.

Den att representera Notified på plats i Åre och leda den operativa verksamheten blir Fredrik Olovsson. Han kommer närmast från Panagora och har lång erfarenhet av både marknadsföring och Notified då han är en tidigare anställd.

– Jag har använt Notifieds produkt själv i flera år och tycker verktyget är superbra. Jag har även god kontakt med grundarna och gillar verkligen kulturen i bolaget. Därför kändes det som ett givet val att tacka ja när jag fick erbjudandet om att ta Notified till Åre, kommenterar Fredrik Olovsson.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.