Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Norrmejerier överger Prime för Wenderfalck

Publicerad: 8 April 2010, 09:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:55

Norrmejerier lämnar Prime efter fem år och tar istället in Wenderfalck.


Wenderfalck har sedan ett par år tillbaka kontor i både Stockholm och Umeå, vilket starkt bidrog till att Norrmejerier väljer byrån som ny pr-byråpartner.

– Vi har haft ett jättebra samarbete med Prime, men vi har sett ett behov av att ha en lokal partner eftersom vi har en stor del av vår verksamhet här uppe i Norrland, säger Kristina Stiernspetz, kommunikationsansvarig på Norrmejerier, till Dagensmedia.se.

Hon fortsätter:

– Wenderfalck är, precis som Prime, en av Sveriges bästa byråer, men de har dessutom ett kontor i Umeå. Det känns viktigt för oss att kunna välja närproducerat även på byråsidan.

Norrmejerier, som inte har gjort någon upphandling av byrå, har sneglat på Wenderfalck ända sedan byrån etablerades i Umeå.

– Vi har följt dem under de år de har varit här, men vi ville se att de verkligen blev kvar. Nu blev det läge att inleda ett samarbete.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.