Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Norrköpingsbyråer går ihop – bildar Effekt by Gaia

Publicerad: 7 Maj 2015, 07:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Effekt by Gaia är den nya digitalbyrån som bildats av it-byrån Gaia, det digitala produktionsbolaget Effektfabriken och reklambyrån Idadesign.


Byråerna som alla har bas i Norrköping går nu ihop för att ta helhetsgrepp om det digitala och hjälpa företag med kreativ digital kommunikation. Teamet på Effekt by Gaia består av formgivare, 3D-animatörer, ux-experter, kreatörer, konceptutvecklare, fotografer, kommunikationsstrateger, filmskapare samt Gaias 40 it-experter.

– Sammanslagningen är en följd av det tidigare samgåendet med Effektfabriken, som har varit mycket produktionsinriktat. I april gick vi ihop med Idadesign för att bli ännu mer heltäckande. Gaia är grunden från it-världen, men vi vill markera att det här är något nytt och något annat än Gaias traditionella it-miljö, säger Effekt by Gaia:s vd Johan Lindén, till Dagens Media.

Målet för Effekt by Gaia är att ta helhetsgrepp och hjälpa kunden med hela den digitala processen.

– Målet för oss är att över tid expandera, för oss handlar det om en större affärsmöjlighet. Vi anser oss själva vara en av ganska få aktörer som sitter på kompetensen för att ta hela uppdraget med allt från marknadsföring till integration med it-miljön. Vi vill växa och bli ännu vassare framåt.

Effekt by Gaia erbjuder tjänster inom analys, kommunikationsstrategi, digitala koncept, formgivning, webb, programmering, användbarhet, mediaproduktion och kommunikation.

Anna Döhmers

jon.demred@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.