Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nordic Public Affairs får förstärkning

Publicerad: 25 Augusti 2015, 07:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

Anställer specialister på samhällsbyggnad och politisk opinionsbildning.


Nordic Public Affairs rekryterar två nya konsulter, Nils Löwenspets, specialist på samhällsbyggnad och Joakim Tholén med bakgrund inom politisk opinionsbildning.

– Det är två skickliga, erfarna specialister med olika inriktning. Vi försöker kombinera detta med förståelse för politisk opinionsbildning med förståelse för våra kunders branschfrågor, så Löwenspets och Tholén kommer att bidra väldigt bra till vår mix av kompetens, säger Johan Jakobsson, vd för Nordic Public Affairs, till Dagens Media.

Nils Löwenspets är utbildad arkitekt från Kungliga tekniska högskolan och har arbetat i Stockholms stadshus med stadsbyggnadsfrågor i sex år, senast som borgarrådssekreterare. Han kommer till Nordic Public Affairs som seniorkonsult.

Joakim Tholén är utbildad inom retorik och statsvetenskap vid Uppsala universitet. Han blir konsult efter att ha arbetat som ledarskribent och journalist, senast som politisk redaktör på moderata Västerviks-Tidningen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.