Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nord DDB rekryterar från Acne och Edelman

Publicerad: 27 Augusti 2018, 08:43
Uppdaterad: 27 Augusti 2018, 08:43

Jasper Nordling och Malin Marklund till Nord DDB.

Reklambyrån plockar medarbetarna Jasper Nordling och Malin Marklund från Edelman Deportivo och Acne.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBAcne

Nord DDB rekryterar nya medarbetare i form av Jasper Nordling, business director på Edelman Edelman Deportivo och Malin Marklund, account director på Acne.

––Med internationella kunder och globala kampanjer som ska rulla ut behöver vi ha trygga och nytänkande personer som Jasper och Malin ombord som leder kunderna framåt och håller ihop trådarna. Vi är övertygade om att deras kompetens och personligheter är helt rätt för oss, säger Annica Smith, business director på Nord DDB i ett pressmeddelande.

Jasper Nordling har arbetat med kunder som Izettle, Adidas, Svenska fotbollsförbundet och Mynewsdesk under sin tid på Edelman Deportivo. Tidigare har han arbetat som digitalrådgivare på IPG mediabrands och managementkonsult på Vattenfall, ett konto som han nu kliver in i som business director på Nord DDB.

–Nord DDB är en byrå med både strategiska och kreativa superkrafter som utvecklar kundernas affär med populärkultur i centrum. Jag tvekade inte en sekund när möjligheten att få jobba hos dem dök upp, säger Jasper Nordling, i ett pressmeddelande.

Malin Marklund har arbetat på Acne sedan fyra år tillbaka med kunder som Telenor, Ikea, Weekday och Guldbaggen. Tidigare har hon även arbetat på Lowe Brindfors. På Nord DDB kommer hon bland annat arbeta tillsammans med kunderna Klarna och Skoda.

–Jag är väldigt glad över att få vara med på Nord DDB:s resa framåt. Det finns otroligt mycket härliga människor och mixade kompetenser under samma tak vilket är en förutsättning för att kunna få ut riktigt bra grejer, säger Malin Marklund, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBAcne

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.