tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

NK byter Brindfors mot Garbergs

Publicerad: 19 augusti 2010, 07:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Varuhuset NK avslutar samarbetet med Lowe Brindfors för att gå vidare med Garbergs.

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsÅkestam HolstNKGarbergs

HW

Henrik Widell


NK valde att bjuda in relativt få byråer till sin pitch, Garbergs, Åkestam Holst, Out of office och den befintliga byrån Lowe Brindfors.

– Vi valde ut byråerna noga för det var en krävande pitch. I dag är vi ett starkt varumärke med trogna kunder och stark försäljning. Vi är inte ute efter något stort förändringsarbete utan snarare en förstärkning av det vi redan har, säger Camilla Wallander, marknadschef på NK.

I slutstriden var bara Garbergs och Åkestam Holst kvar och valet föll till slut alltså på Garbergs.

– Vi kände att de bäst kunde tolka de utmaningar som vi står inför. Sedan kräver vi mycket av vår reklambyrå. Eftersom vi kör flera parallella kampanjer behöver vi till exempel mer än en arbetsgrupp. Byrån måste klara av att få in folk i produktionen och det kan Garbergs.

Hur summerar du de sex åren med Lowe Brindfors?

– Vi har haft en fantastisk resa med Lowe Brindfors. Det har varit väldigt bra år men nu är det dags att en ny byrå tar deras arbete vidare.

Lowe Brindfors har gjort NK:s höstkampanj som snart går upp och ska också göra varuhusets julkampanj. De första resultaten av samarbetet med Garbergs kommer synas först efter årsskiftet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev