Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Nine Yards rekryterar efter tufft år

Året började tufft med nedskärningar. Nu rekryteras eventbyrån Nine Yards Jessica Thorelius till en ny tjänst.

Malin Ljungberg


Publicerad: 08 November 2013, 14:18
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:57

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Som Dagens Media tidigare har berättat så har det varit ett trögstartat år för event- och kommunikationsbyrån Nine Yards. Fler personer har fått sluta då byrån inte haft råd att ha kvar personal.

Nu, lagom till byråns tioårs-jubileum, rekryterar dem igen. En ny tjänst som managing director har skapats eftersom företaget växer, enligt byrån själva. Jessica Thorelius, från Great Works, tar sig an den nya rollen.

"En bättre födelsedagspresent kunde vi inte önskat oss" skriver Nine Yards i ett pressmeddelande.

På Great Works har Jessica Thorelius tidigare jobbat som COO, account director & HR-manager. Innan det jobbade hon på Garbergs och hon har även jobbat som chefredaktör på "Sports Illustrated".

– Brand experience kommer öka i takt med att vi blir mer och mer digitala tror jag. Nine Yards är långt fram i det tänket och känns som ett perfekt nästa steg för mig personligen, säger Jessica Thorelius i ett pressmeddelande.

Förra året redovisade Nine Yards 140 miljoner kronor i omsättning. En rejäl ökning sen 2011. Byråintäkten ökade också med 22 procent till 38 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.