Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nestlé väljer Mediacom

Publicerad: 2 Mars 2012, 09:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:31

Dagensmedia.se har tidigare rapporterat att MEC tappar det nordiska uppdraget för Nestlé. Nu står det klart att det blir Mediacom som tar över.


Ämnen i artikeln:

Mediacom

MEC tvingades I början av februari säga upp sju personer efter att ha trappat tre tunga uppdrag, däribland Nestlé. Nu har den internationella livsmedelsjätten, som bland annat äger varumärkena Cheerios, Zoegas och Smarties, valt ny byrå. Det blir Mediacom som får uppdraget.

– Jag kan bekräfta det men lämnar i övrigt inga kommentarer, säger Susanne Würtz, nordisk affärschef för Nestlé.

Linus Hjoberg, vd för Mediacom i Sverige säger:

– Det är ett fantastiskt roligt uppdrag för en av Sveriges största annonsörer. Uppdraget betyder mycket för hela firman, särskilt eftersom det rör sig över flera länder. Vi har tidiagre P&G som kund och det här stärker oss som nordisk byrå.

Klarar ni uppdraget med befintlig bemanning?

– Vi har ju faktiskt rekryteringsannonser ute nu men är inte helt och hållet klara med alla rekryteringar. Men det är klart, när vi växer som vi gör måste vi se till att vi är rätt antal personer på plats.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Mediacom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.