söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nerpin till MNML Agency

Publicerad: 3 september 2012, 06:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Färska kommunikationsbyrån, MNML Agency, tar in Stefan Nerpin som styrelsordförande och rekryterar byråveteran från Ekelund & Vik.

Ämnen i artikeln:

Mnml Agency

HW

Henrik Widell


MNML Agency grundades i februari i år av Roland-Philippe Kretzschmar och Dennis Svärd.

Stefan Nerpin, som går in som styrelsordförande i bolaget, har tidigare varit koncernmarknadschef på SEB och Vattenfall och även varit affärsområdeschef på Burson-Marsteller.

– Stefan kommer framför allt att hjälpa till att styra den långsiktiga utvecklingsplanen för MNML Agency, men han kommer även att kunna gå in med senior rådgivning i kunduppdrag, säger MNML Agencys vd Roland-Philippe Kretzschmar i ett pressmeddelande.

MNML Agency har nischat sig inom hälso- och välbefinnande och rekryterar, för att stärka sitt erbjudande, också Rita Axelsson Florio som har mer än 25 års erfarenhet från hälsovård och läkemedelsbranschen.

Hon har tidigare arbetat på Maquet Critical Care, Fournier Pharma, Philips Oral Healthcare och Colgate Palmolive. Närmast kommer hon från Ekelund & Vik, en reklambyrå inom medicin.

– MNML Agencys mission är att göra människor, företag, samhället och naturen hälsosammare. Det känns fantastiskt att kunna knyta till oss ytterligare en medarbetare som delar den synen på hälsofrågor.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev