Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Navigator förstärker

Publicerad: 14 juli 2016, 06:49
Uppdaterad: 14 juli 2016, 06:50

Kommunikationsbyrån Navigator rekryterar Maria Hoffstein från Pyramid.


Navigator har rekryterat kommunikationsstrategen och projektledaren Maria Hoffstein, som kommer att ansvara för några av de kunder som Navigator knutit till sig under det senaste halvåret.

Maria Hoffstein har mångårig erfarenhet från såväl livsmedelsindustrin som tillverkande industri. Där har hon varit beställare av kommunikationstjänster, bland annat i rollen som kommunikationsdirektör. Hon kommer senast från Pyramid där hon varit Account Director.

– Jag ser fram emot att få vara en del av södra Sveriges mest strategiska kommunikationsbyrå. Här finns ett komplett utbud av tjänster och ett sätt att arbeta som sammanfaller med min syn på hur riktigt bra kommunikation skapas. Navigator är affärsinriktade och möter kunderna i kärnproblematiken. Först sedan frågar man hur kommunikation kan lösa problemet. Det är så man skapar framgångsrik kommunikation som ger affärsnytta, säger Maria Hoffstein i ett pressmeddelande

Under våren och sommaren har Navigator vunnit nya kunder, varav Maria Hoffstein kommer att ansvara för exempelvis Siwertell och Diab. Exempel på andra kunder som är nya på Navigator är Sanofi Genzyme, Ditec, IKC och LIV by Lahega. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev