Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Naturvårdsverket väljer New Republic

Publicerad: 23 Maj 2016, 13:16
Uppdaterad: 23 Maj 2016, 13:16

Naturvårdsverket har tecknat ett avtal med New Republic avseende kommunikation om skyddad natur. samarbetet med Naturvårdsverket omfattar även en satsning om ekosystemtjänster samt stöd till Naturvårdsverkets Fjällsäkerhetsråd.


Ämnen i artikeln:

New Republic

New Republic ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag och organisationer. Nu utökar man sitt samarbete med Naturvårdsverket.

Naturvårdsverket genomför just nu en kommunikationssatsning kring skyddad natur. Syftet är att stärka förståelsen och förtroendet för arbetet med skyddad natur. Samarbetet med New Republic baseras på ett avrop inom ramavtalsområdet strategisk kommunikation.

New Republic har tidigare erfarenhet av miljö-, klimat- och energirelaterade samarbeten med myndigheter, företag och organisationer.

– Vi jobbar redan idag med Naturvårdsverket och det nya uppdraget handlar om en satsning kring skyddad natur och att öka förståelsen och kunskapen kring ämnet. För oss på New Republic som har hållbarhet som ett av våra kärnvärden är det roligt att utöka samarbetet med en central aktör som Naturvårdsverket. Vi har nyligen utökat vår expertis med värvningen av Åsa Romsons tidigare stabschef, säger Emma Lindberg, seniorkonsult på New Republic, till Dagens Media.

New Republic samarbetar, förutom med Naturvårdsverket, bland annat med Akademiska Hus, Region Skåne, Svenskt Näringsliv och Örebro universitet och har kontor i Stockholm, Jämtland och Skåne.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

New Republic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.