måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Narva och OTW flyttar ihop i Malmö

Publicerad: 30 augusti 2018, 11:06
Uppdaterad: 31 augusti 2018, 06:39

Geelmuyden Kieses tidigare vd Janna Sundewall blir byråchef på OTW och Narvas Malmöbyrå. Foto: Roger Nellsjö

Janna Sundewall som tidigare varit vd på Geelmuyden Kiese, tar rollen som byråchef när OTW och Narva satsar i Malmö.

Ämnen i artikeln:

OTWNarva

JN


PR-byrån Narva, som i våras förvärvades av Aller Media, blir sambo med med förlagets contentbyrå OTW, i Malmö. Byråchef blir Geelmuyden Kieses tidigare Danmarks-vd Janna Sundewall.

- OTW är Nordens mest prisbelönta contentbyrå och Narva blev precis utsedda till Nordens bästa PR-byrå. Så när jag fick frågan om jag ville bygga upp ett kontor tvekade jag inte en sekund, säger Janna Sundewall i en kommentar.

OTW har sedan tidigare ett kontor med åtta medarbetare i Malmö. Bland kunderna märks Sova, City Gross och IKEA. Därutöver finns OTW i Danmark med 55 medarbetare i Köpenhamn och Århus. Narva har redan ett antal kunder i Skåne vill nu bredda verksamheten i söder.

Daniel Bergsten är managing partner på Narva:

- Det finns många framgångsrika företag i och omkring Malmö. Vi är övertygade om att en lokal närvaro gör att vi under Jannas ledning kan växa på den här marknaden.

Janna Sundewall har förutom en vd-roll på Geelmuyden Kiese i både Sverige och Damark, varit rådgivare och enhetschef på Westander.

– Med Janna får vi både strategisk kompetens och någon som kan den tuffa konkurrens som råder i Öresundsregionen. Vi behöver möta efterfrågan på bredare uppdrag, vilket gör att vi går mot att vara en fullservicebyrå, säger Marcus Wikner, som är vd på OTW.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev