Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Narva och OTW flyttar ihop i Malmö

Publicerad: 30 Augusti 2018, 11:06
Uppdaterad: 31 Augusti 2018, 06:39

Geelmuyden Kieses tidigare vd Janna Sundewall blir byråchef på OTW och Narvas Malmöbyrå. Foto: Roger Nellsjö

Janna Sundewall som tidigare varit vd på Geelmuyden Kiese, tar rollen som byråchef när OTW och Narva satsar i Malmö.


Ämnen i artikeln:

OTWNarva

PR-byrån Narva, som i våras förvärvades av Aller Media, blir sambo med med förlagets contentbyrå OTW, i Malmö. Byråchef blir Geelmuyden Kieses tidigare Danmarks-vd Janna Sundewall.

- OTW är Nordens mest prisbelönta contentbyrå och Narva blev precis utsedda till Nordens bästa PR-byrå. Så när jag fick frågan om jag ville bygga upp ett kontor tvekade jag inte en sekund, säger Janna Sundewall i en kommentar.

OTW har sedan tidigare ett kontor med åtta medarbetare i Malmö. Bland kunderna märks Sova, City Gross och IKEA. Därutöver finns OTW i Danmark med 55 medarbetare i Köpenhamn och Århus. Narva har redan ett antal kunder i Skåne vill nu bredda verksamheten i söder.

Daniel Bergsten är managing partner på Narva:

- Det finns många framgångsrika företag i och omkring Malmö. Vi är övertygade om att en lokal närvaro gör att vi under Jannas ledning kan växa på den här marknaden.

Janna Sundewall har förutom en vd-roll på Geelmuyden Kiese i både Sverige och Damark, varit rådgivare och enhetschef på Westander.

– Med Janna får vi både strategisk kompetens och någon som kan den tuffa konkurrens som råder i Öresundsregionen. Vi behöver möta efterfrågan på bredare uppdrag, vilket gör att vi går mot att vara en fullservicebyrå, säger Marcus Wikner, som är vd på OTW.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OTWNarva

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.