Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Nakedgrundare startar nytt

Publicerad: 31 Januari 2013, 10:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:57

Nakedgrundarna Fredrik Svensson och Johan Falk avbryter planerna på att köpa in sig i Society 46. Istället startar duon en ny byrå.


Ämnen i artikeln:

Society 46Naked

Tillsammans med Elin Lager och Marcus Evertsson från Perfect Fools startar Fredrik Svensson och Johan Falk reklambyrån Folket Sthlm.

– Folket Sthlm är en satsning som bygger på den enkla insikten att det viktigaste för en kund till en reklambyrå är att man har helt rätt människor i sitt team, säger Fredrik Svensson, i ett pressmeddelande.

Byrån ska ha vunnit sin första kund, men vill inte avslöja vilken det är.

Som dagensmedia.se tidigare berättat skulle Fredrik Svensson och Johan Falk i höstas gå in som delägare i produktionsbolaget Society 46.

Men parterna har inte kunnat komma överens.

– Vår bild av hur Society 46 borde drivas överensstämde inte med den bild andra ägare hade vilket resulterade i att jag och Johan till slut valde att helt avstå från att gå in i den affären. Men det gör att vi kan satsa helhjärtat på Folket Sthlm och det känns helrätt.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Society 46Naked

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.