Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Naked rekryterar från Prime

Publicerad: 30 November 2010, 07:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Lovisa Sunnerholm lämnar pr-byrån Prime för kommunikationsbyrån Naked.


Ämnen i artikeln:

PrimePrime PRNaked

– Naked är en spännande byrå med duktiga personer. Alla har olika perspektiv vilket gör att Naked får ett bra affärserbjudande som ligger rätt i tiden, säger hon.

Lovisa Sunnerholm har varit på Prime i två år och har bland annat jobbat med Aladdin, som nyligen vann guld i pr-tävlingen Spinn. Hon har också en bakgrund på Google.

– Jag hoppas också att jag kan komplettera med mitt pr-perspektiv och min kunskap inom digitala och sociala medier.

Fredrik Svensson, en av Nakeds grundare, säger att byrån nu har 14 anställda. Ytterligare en "senior person" är på väg in och målet är att vara 16 perosner inom kort.

– Hela vår filosofiska utgångspunkt är att vi vill ha personer från så många olika perspektiv som möjligt. Vi försöker hitta de smartaste sätten att lösa kundernas problem, det kan vara pr, reklam eller en blandning av dem. För oss är det viktigt att rekrytera personer med olika typer av bakgrund, säger han.

I januari tillträder också cd:n Johan Baettig. Naked kommer, enligt egna uppgifter, att omsätta 30 miljoner kronor i år, upp från 11 miljoner år 2009.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

PrimePrime PRNaked

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.