Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Naked flyttar till Långholmen

Publicerad: 31 mars 2011, 04:20
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:15

Kommunikationsbyrån Naked flyttar till Långholmen – och ett 660 kvadratmeter stort hus.


Ämnen i artikeln:

Naked

– Vi vill att kunder, samarbetspartners och vänner ska kunna komma dit och hänga och umgås, säger Johan Falk, en av Naked Stockholms grundare.

Naked sitter sedan starten för drygt två år sedan på Södermalm i Stockholm. Den 1 maj flyttar man alltså in i ett hus på Långholmen. Anledningen är att byrån växt till 20 medarbetare - vilket gör att de nuvarande lokalerna blivit för små.

–  Vi har bråttom för att vi har en ohållbar situation med för lite plats i befintligt kontor. Tanken är förstås att vi ska kunna utveckla Nakeds verksamhet och få plats i denna lokal för en överskådlig framtid. Vi ska rekrytera ytterligare sex-sju personer i år, säger Johan Falk.

Att det blev Långholmen, en bra bit från byråtäta Stureplan, är ingen slump, säger han.

– Ingen Stureplansbyrå skulle kanske flytta dit, men för oss är det perfekt. Det skickar ut en signal om att vi är en byrå med ett annorlunda perspektiv som inte vill göra som alla andra.

Naked omsatte 38 miljoner kronor förra året. 2011 har börjat bra, enligt Johan Falk.

– Utöver att vi dragit in Röda Korset och Disney i år driver vi även ett par riktigt stora strategiprojekt för några av Sveriges mer välkända varumärken. På den kreativa sidan jobbar vi just nu stenhårt med flera riktigt intressanta kampanjer för andra nya kunder som kommer att sjösättas under april.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Naked

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.