Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

MNML Agencys nya kund – Andys Lekland

Publicerad: 6 December 2013, 08:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:54

MNML Agency ska ta fram en ny varumärkesplattform, en ny grafisk identitet och både göra pr- och reklam för nya kunden Andys Lekland.


Ämnen i artikeln:

Mnml Agency

I uppdraget ingår även webbutveckling, sociala medier och events. MNML Agency kommer också att få hjälp av reklambyrån Narrow, som även de jobbar med Andys Lekland.

– Det känns ärofyllt att få jobba med ett uppdrag som syftar till att ge barn en möjlighet till en aktiv fritid med mycket lek, skratt och lärande. I vårt uppdrag får vi även möjlighet att visa prov på hur vi som byrå kan ta ett helhetsgrepp om hela kommunikationskakan och vi är stolta över att utföra delar av uppdraget med en av Sveriges bästa byråer inom relationsmarknadsföring, säger MNML Agencys vd Roland-Philippe Kretzschmar i ett pressmeddelande.

Andys Lekland ligger i Sickla i Nacka utanför Stockholm och köptes nyligen upp av tre entreprenörer. Målet är att bli störst i Stockholm.

Arbetsgrupp

Roland-Philippe Kretzschmar, Kundansvarig och Creative Director

Anders Larsson, Varumärkesexpert

Dennis Svärd, PR-expert

Lotta Karis, Art Director

Peter Axelsson, Copywriter

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Mnml Agency

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.