Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Mnml Agency växer

Nystartade kommunikationsbyrån med fokus på sport och hälsa - Mnml Agency rekryterar nu Lina Thorell som projektledare, samtidigt som man gjort klart med flera nya kunder.

Matilda Niang


Publicerad: 23 April 2012, 10:09
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:17

Ämnen i artikeln:

Mnml AgencyRoland Philippe-Kretzschmar

– Innan räkneskapsåret är över siktar vi på att vara fem anställda, säger Roland-Philippe Kretzschmar, som tillsammans med Dennis Svärd driver byrån.

Byrån har sedan den officiella starten, den 1 februari i år knytit till sig kunder som Mornington Hotel Bromma, Calazo och Outnet.

– Vi har fler affärer på väg in. Företagen gillar att vi är små, flexibla och nischade, säger Roland-Philippe Kretzschmar.

Lina Thorell kommer arbeta som projektledare med kundansvar och även ansvara för att utveckla byråns erbjudande inom SEO. Förutom Lina Thorell hoppas grundarna kunna rekrytera fler.

– Planen är att anställa en person till snabbt inpå hösten, sedan får vi se hur det fortsätter, säger Roland-Philippe Kretzschmar.

Vad byrån kommer omsätta i år kan han dock inte svara på.

– En exakt siffra är svårt för mig att uttala mig om, men att vi räknar med att ha fem anställda innan årets slut kan ju ge en liten hint om va det kan handla om, säger Roland-Philippe Kretzschmar.

En konsult på en pr-byrå förväntas dra in omkring 1 miljon kronor per år.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.