Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mindshare hittar tv-chef hos MTV

Publicerad: 24 November 2010, 06:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Fredrik Lagerström gick till Bark Group. Nu plockar Mindshare hans ersättare från MTV.


Det var i mitten av september som dagensmedia.se kunde berätta att Bark Group rekryterat Mindshares tv-chef Fredrik Lagerström.

Nu har Group-M-byrån hittat en ersättare i Alexei Grinevski. Han tillträder den 29 november.

- Webb-tv och mobil tv expanderar fortfarande kraftigt och Alexeis team kommer jobba mycket nära våra digitala experter. Allt för att skapa effektiv kommunikation för Mindshares kunder, säger Eva Bodecker Thunborg, ansvarig för mediespecialistavdelningen på Mindshare.

Alexei Grinevski kommer närmast från MTV, där han var "Nordic Price and Inventory Manager". Han har även jobbat på OMD och Vizeum.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att börja jobba på Mindshare. Det är ett kompetent gäng, med ett positivt rykte på marknaden. Det känns hur spännande som helst att hoppa in just nu när tv-marknaden står inför flera utmaningar. En stor sådan är att återfå balansen mellan utbud och efterfråga, vilket i sin tur innebär trygghet och stabilitet för alla tv-annonsörer, säger Alexei Grinevski i ett pressmeddelande.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.