Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mindshare får ny tv-chef

Publicerad: 28 Oktober 2013, 09:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Efter tre år som tv-chef lämnar Alexei Grinevski mediebyrån Mindshare. Ersätter gör Jenny Malm.


Jenny Malm har tidigare arbetat på bland annat Baluba och MTV. För fem år sedan kom hon till Mindshare, där hon bland annat arbetat med kunder som Unilever, Ford och Mazda.

Nu blir hon ny tv-chef på Mindshare, i samband med att Alexei Grinevski lämnar mediebyrån.

– Ibland måste man sätta punkt för någonting som man känner att man är klar med, säger Alexei Grinevski till Dagens Media och fortsätter:

– Jag är väldigt stolt över det arbete som jag och mina kollegor har gjort på tv-avdelningen. Vi har tagit steget in i den digitala världen och har varit väldigt aktiva i att driva opinion både internt och externt. Nu är tv-avdelningen i det stadie där jag vill lämna över den.

Vad ska du göra istället?

– Det är jag inte riktigt på det klara med i dagsläget. Men det finns väldigt många roliga jobb ute på marknaden nu så jag ska kolla vilka alternativ som finns. Många mediehus genomför just nu ett stort förändringsarbete och det skulle vara spännande att vara en del av.

Det låter som att du inte är så sugen på en mediebyrå igen?

– Haha, det är nog dumt av mig att stänga några dörrar på en gång. Men den större delen av mitt yrkesliv har jag spenderat på mediebyråer och det är också där jag känner mig mest bekväm. Just därför skulle det vara kul att söka mig någonstans där jag är mindre bekväm så att jag får utmana mig själv. Jag vill ta reda på om gräset är grönare på andra sidan.

Alexei Grinevski gör sin sista dag på Mindshare i december.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.